Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A spenótot öt perc alatt főzd meg sós vízben. A tojásokból készíts nagyon lágy rántottát. A vajat olvaszd meg, és pirítsd meg benne a szétnyomott fokhagymát.
Egy kivajazott tepsibe rakd le a spenót felét, locsold meg a vaj felével, majd sózd, borsozd. Erre terítsd a rántottát, majd a maradék spenótot és a vajat. Ezt is sózd, borsozd. Forró sütőben süsd meg, erre elég körülbelül 20 perc.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A zöld levél vastartalma fontos az immunrendszert próbáló időkben.
A rakott spenót olcsó és finom, és nagyon hamar készen van.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.12 20:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokból készíts, vajat olvaszd, szétnyomott fokhagymát, kivajazott tepsibe, spenót felét, maradék spenótot, zöld levél, immunrendszert próbáló, rakott spenót, immunrendszert, szétnyomott, vastartalma, fokhagymát, tojásokból, kivajazott, körülbelül, rántottát, fokhagyma, rántottát, spenótot, étvágyat, spenótot, időkben, próbáló, borsozd, kívánok, pirítsd, készíts, sütőben, tepsibe, borsozd, terítsd, felével, olvaszd, locsold, spenót, gerezd fokhagyma, tojás, bors,
|
|
|
|
|