Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst fokhagymás tejbe bepácoljuk előző nap. Másnap lecsepegtetjük, sózzuk. Kivajazott tepsibe beleszórjuk a sajt felét, erre lerakjuk a felvert tojásba mártott húst. Megszórjuk a sajt másik felével,és tetejére rákenjük a tejfölt. Megrakjuk margarin darabkákkal, fóliával letakarjuk és megsütjük.Ha már nincs leve és a hús puha, fólia nélkül kissé megpirítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha már puha a hús és még mindig sok rajta a lé, én le szoktam önteni róla és úgy fólia nélkül sütöm még egy kicsit, hogy megpiruljon kissé a teteje. Kukoricás rizzsel tálalom. Az egész család kedvence.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ilcsi18
2013.10.20 11:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst fokhagymás, sajt felét, felvert tojásba, sajt másik, egész család, lecsepegtetjük, csirkemellfilé, megpirítjuk, darabkákkal, beleszórjuk, megpiruljon, bepácoljuk, fokhagymás, kikenéshez, Megszórjuk, letakarjuk, csirkemell, Kivajazott, megsütjük, Megrakjuk, Kukoricás, fokhagyma, margarin, fóliával, tetejére, kedvence, margarin, rákenjük, lerakjuk, tetejére, szoktam, csirkemell filé, reszelt sajt, liter tej, gerezd fokhagyma, doboz tejföl, egész tojás, margarin kikenéshez tetejére,
|
|
|
|
|