Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Medvehagymás, sült paprikás kecskesajt krém
A paprikákat egyben, csumástól, 200 fokos előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a héja láthatóan felhólyagosodik, és kissé elfeketül.
Ekkor egy nylon zacskóba tesszük őket, lezárjuk, és 10 percet pihentetjük.
A paprika héja ezt követően könnyen lehúzható a húsáról.
A magokat, és a héjat távolítsuk el a paprikáról.
Egy kisebb formát kibélelünk folpakkal, majd a sült, hámozott paprikával körbe rakjuk.
A medvehagymát apróra vágjuk, kikeverjük a kecskesajt krémmel, pici sóval, tört borssal ízesítjük.
A krémet beletömörítjük a paprikával bélelt formába, a tetejét sűrűn megszórjuk durvára tört színes borssal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lefedjük, és pár órát pihentetjük.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.07 14:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
paprikákat egyben, héja láthatóan, nylon zacskóba, paprika héja, héjat távolítsuk, kisebb formát, medvehagymát apróra, kecskesajt krémmel, krémet beletömörítjük, paprikával bélelt, tetejét sűrűn, felhólyagosodik, beletömörítjük, kecskesajtkrém, előmelegített, Medvehagymás, Medvehagymás, medvehagymát, medvehagyma, pihentetjük, pihentetjük, távolítsuk, kecskesajt, paprikákat, kecskesajt, megszórjuk, paprikával, kikeverjük, kibélelünk, paprikáról, kecskesajt, paprikával, elfeketül, lehúzható, ízesítjük, láthatóan, csumástól, kápia paprika, lágy kecskesajt krém, friss medvehagyma, tört bors,
|
|
|
|
|