Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet sózom, borsozom, és pirospaprikás lisztbe forgatom.
Egy lábasba vajon hirtelen elősütöm.
Aláöntök kb. 1dl vizet és a fokhagymával elkevert tejszínt. Készre párolom.
A körethez:
A burgonyát megpucolom, feldarabolom, sós vízben éppen csak puhára főzöm. Lecsöpögtetem. Egy hőálló tálba rakom őket és olvasztott vajjal meglocsolom a tetejüket, megszórom rozmaringgal. Forró sütőben megsütöm pirosra. Ahogy kivettem a sütőből, zúzott fokhagymával átforgatom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A fokhagyma elhagyható, ha valaki nem szereti.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.10 17:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet sózom, lábasba vajon, fokhagymával elkevert, burgonyát megpucolom, hőálló tálba, fokhagyma elhagyható, Lecsöpögtetem, pirospaprikás, rozmaringgal, feldarabolom, pirospaprika, csirkemellet, fokhagymával, fokhagymával, meglocsolom, burgonyával, olvasztott, fokhagymás, elhagyható, csirkemell, megpucolom, átforgatom, megszórom, burgonyát, Tejszínes, tetejüket, rozmaring, fokhagyma, teáskanál, fokhagyma, fokhagyma, hirtelen, szelet csirkemell, tejszín, gerezd zúzott fokhagyma, bors, liszt, teáskanál pirospaprika, Körethez, burgonya, fokhagyma, rozmaring,
|
|
|
|
|
Puputa
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|