Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat keményre főzzük.(forrástól számított 10 perc alatt)
A vajat habosra keverjük.
A tojásokat megpucoljuk és az aljukat levágjuk, a sárgájukat kiszedjük.
Amikor a sárgája már langyos, villával összetörjük és a vajjal jól kikeverjük.
Hozzáadjuk a majonézt és a fűszereket ( só, mustár bors ) és jól összedolgozzuk.
A kapott masszát visszatöltjük az üregekbe és a megtöltött tojásokat egy tálra helyezzük a levágott felükkel lefelé.
A bevonathoz elkészítjük a sűrű tartármártást és a tojásokra öntjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hűtőben 10-12 órát állni hagyjuk.
Franciasaláta ágyon tálaljuk Nagyon finom
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
adri787
2013.01.19 14:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat keményre, vajat habosra, tojásokat megpucoljuk, aljukat levágjuk, sárgájukat kiszedjük, kapott masszát, megtöltött tojásokat, tálra helyezzük, levágott felükkel, bevonathoz elkészítjük, sűrű tartármártást, tojásokra öntjük, összedolgozzuk, visszatöltjük, tartármártást, Franciasaláta, Kaszinótojás, elkészítjük, megpucoljuk, összetörjük, Bevonathoz, kikeverjük, bevonathoz, sárgájukat, Hozzáadjuk, fűszereket, megtöltött, tojásokat, tojásokat, számított, tojásokra, forrástól, kiszedjük, helyezzük, tojásokat, levágott, majonézt, levágjuk, tojás, fehér bors, mustár, majonéz, Bevonathoz, tejföl, citromlé,
|
|
|
|
|