Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket és a hagymát felaprítjuk,a húst kockára daraboljuk.a karfiolt rózsáira szedjük.A felhevített zsiradékban magas hőfokon a zöldségeket,a hagymával pár percig kevergetve pirítjuk ,majd a húskockákat a fokhagymával kevergetjük benne fehéredésig...
Meghintjük a liszttel,felengedjük kb 1,5 litervízzel,sózom.Amikor forr a leves ,hozzáadjuk a karfiolt.fűszerezzük,együt t főzzük teljes puhulásig..Belekeverjük a tejszínt egy kis maréknyi száraztésztát és lassan főzzük néhány percig,amíg a tészta is megpuhul.
A végén meghintjük aprított petrezselyemmel,és rövid pihentetés után tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.17 09:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát felaprítjuk, húst kockára, karfiolt rózsáira, felhevített zsiradékban, fokhagymával kevergetjük, végén meghintjük, petrezselyemmel, csirkrmellfilé, húsleveskocka, száraztésztát, fokhagymával, petrezselyem, Belekeverjük, karfiolleves, tárkonylevél, vöröshagyma, húskockákat, zöldségeket, zsiradékban, felaprítjuk, felhevített, zöldségeket, kevergetjük, litervízzel, fehéredésig, fűszerezzük, felengedjük, meghintjük, pihentetés, aprótészta, daraboljuk, hozzáadjuk, csirkrmellfilé, közepes karfiol, olaj, közeoes szál sárgarépa, közepes szál fehérrépa, közepes vöröshagyma, gerezd fokhagyma, evőkanál liszt, húsleveskocka, őrőlt bors, aprított petrezselyem levél,
|
|
|
|
|