Fogás: főétel, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsemléket a fehérborba áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és összekeverjük a szeletekre vágott, olajban megpárolt gombával, a párolt zöldségekkel valamint az apróra vágott petrezselyemmel. Ezt követően az egészet ledaráljuk, keverőtálba helyezzük, hozzáadjuk a tojást, továbbá szegfűborssal, borssal, sóval ízesítjük, és összedolgozzuk. A húst négy nagy szeletre vágjuk fel, a szeleteket jól kiveregetjük, a tölteléket elosztjuk rajtuk, majd felgöngyöljük a szeleteket. Kevés forró olajban pirosra sütjük, hozzáöntjük a paradicsomlevet valamint a bort, és puhára pároljuk. Az így elkészített húst felszeleteljük, és párolt zöldségekkel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Bármilyen alkalomra kíváló.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fehérborba áztatjuk, szeletekre vágott, párolt zöldségekkel, apróra vágott, egészet ledaráljuk, húst négy, tölteléket elosztjuk, paradicsomlevet valamint, petrezselyemmel, paradicsomlevet, felszeleteljük, összedolgozzuk, felgöngyöljük, összekeverjük, szegfűborssal, kiveregetjük, tojássárgája, petrezselyem, paradicsomlé, kinyomkodjuk, zöldségekkel, zöldségekkel, keverőtálba, hozzáöntjük, elkészített, szegfűbors, ledaráljuk, szeletekre, fehérborba, hozzáadjuk, szeleteket, tölteléket, sertéscomb, szeleteket, sertéscomb, zsemle, fehérbor, gomba, sárga- fehérrépa, zeller, tojás, tojássárgája, paradicsomlé, evőkanál olaj, csokor petrezselyem, őrölt szegfűbors, őrölt fehér bors,
|
|
|
|
|