Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karfiolt rózsáira szedem és puhára főzöm, közben elkészítem a besamelmártást : (kevés olaj, liszt ,tej) majd ha kihűlt hozzáadom a tojást,a fűszereket illetve a tejfelt. Kikent tepsibe teszem a karfiolt ,ráöntöm a mártást és reszelt sajttal megszórom . Sütés 25-30 perc kb 180 C-on.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hétköznapra kiváló egyszerű és gyors ebéd.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
overdose1
2012.02.19 00:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karfiolt rózsáira, besamelmártást, Hétköznapra, fűszereket, elkészítem, hozzáadom, Trappista, megszórom, evőkanál, egyszerű, karfiolt, karfiolt, rózsáira, sajttal, reszelt, karfiol, mártást, ráöntöm, tepsibe, tejfelt, illetve, karfiol, kihűlt, Kikent, Rakott, tojást, közben, karfiol, liter, tojás, 30dkg sajt Trappista, kevés olaj, evőkanál liszt, sóbors, tejfel,
|
|
|
|
|