Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felaprított vöröshagymát dinszteld meg. A felkockázott csirkemellet és a felszeletelt gombát tedd rá, és pirítsd meg.
Szórd meg némi pirospaprikával, illetve sózd, borsozd, majd öntsd hozzá a tejszínt, a vizet.Időnként, ha szükséges, az elfőtt vizet pótold. A lisztet a tejföllel és egy merőkanálnyi szafttal keverd össze, és habard be vele a ragut. Nagyjából 10 percig főzd így, és már tálalhatod is.
Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nokedlivel, tésztával , de rizzsel sem rossz.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 22:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felaprított vöröshagymát, felkockázott csirkemellet, felszeletelt gombát, elfőtt vizet, merőkanálnyi szafttal, pirospaprikával, csirkemellfilé, felszeletelt, pirospaprika, merőkanálnyi, felkockázott, vöröshagymát, csirkemellet, vöröshagyma, felaprított, tálalhatod, Nokedlivel, csirkeragu, dinszteld, tejföllel, szükséges, tésztával, Nagyjából, étvágyat, evőkanál, tejszínt, Időnként, szafttal, lisztet, rizzsel, Bakonyi, csirkemellfilé, gomba, tejföl, liszt, evőkanál olaj, tejszín, közepes vöröshagyma, pirospaprika bors,
|
|
|
|
|