Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1. A vöröshagymát megtisztítom és vékonyra felszeletelem. Az uborkát csíkokra vágom. A májról eltávolítom a szivet. 2. Olajban megpirítom a hagymát, hozzáadom a csirkemájat, és addig kevergetem erős láng felett, amíg az egész meg nem fehéredik. Ráteszem az uborkát, ráöntöm a tejszínt, a mustárt és a tejfölt. Megborsozom, és lefedve 10-15 percnyi párolás után tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Csak a tányéron sózom, így nem keményedik meg a máj. Köretnek ajánlom a rizst, de sültkrumplival is kiváló. Szeretem, mert nagyon gyorsan elkészül. Jó étvágyat hozzá!
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
jusztis
2012.10.21 12:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát megtisztítom, uborkát csíkokra, májról eltávolítom, tányéron sózom, sültkrumplival, felszeletelem, csemegeuborka, megtisztítom, vöröshagymát, csirkemájat, vöröshagyma, Megborsozom, eltávolítom, keményedik, késhegynyi, megpirítom, kevergetem, hozzáadom, csirkemáj, fehéredik, csirkemáj, Tejszínes, Köretnek, csíkokra, Ráteszem, tejszínt, tányéron, vékonyra, elkészül, étvágyat, vöröshagyma, csemegeuborka, csirkemáj, olaj, tejszín, evőkanál mustár, tejföl, késhegynyi bors,
|
|
|
|
|