Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összeturmixoljuk és belekeverjük a curryt és a vörösbort is, ráöntjük a húsra. 2-3 evőkanálnyi olajat is eloszlatunk rajta és 40-45 percen át 180 fokos sütőben lefedve sütjük. Időközben a húsokat megforgatjuk, hogy minden oldaluk jól megpiruljon. Ha szükséges, öntünk hozzá még egy kevés vizet, hogy ne legyen túl száraz a hús.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez egy fejedelmi főétel gyorsan a sütőből!
Szeretem, mert nagyon fincsi és könnyen összedobható étel!
|
|
|
|
0 komment
|
19 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.06.03 20:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított burgonyát, húsokat átkenjük, fokhagymával együtt, húsokat megforgatjuk, kevés vizet, fejedelmi főétel, összeturmixoljuk, megtisztított, megtisztított, megforgatjuk, összedobható, felvagdossuk, fokhagymával, teáskanálnyi, belekeverjük, paradicsomot, evőkanálnyi, eloszlatunk, megpiruljon, burgonyával, paradicsom, csirkecomb, burgonyára, fokhagyma, vörösbort, fejedelmi, szükséges, Időközben, rátesszük, burgonyát, szósszal, burgonya, csirkecomb, megtisztított burgonya, nagy paradicsom, gerezd fokhagyma, teáskanálnyi curry, szára vörösbor, bors, olaj,
|
|
|
|
|