Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát vágd kockára, majd pirítsd üvegesre, ha ezzel megvagy, add hozzá a spenótot, némi sót hozzáadva párold, amíg fogyasztható nem lesz. A krémsajtot és a tejfölt keverd össze, majd a fűszereket hozzáadva lassú tűzön olvaszd meg, amíg krémes szószt nem kapsz.
Ezek után keress egy arra alkalmas tálat, és rétegesen rakd le a megfőzött tésztát, rá a sajtszószt, arra a spenótot, és ezt ismételd, amíg elég réteget nem kapsz. A 200 fokra előmelegített sütőbe tedd be a kapott elegyet, miután megszórtad némi sajttal, ha összeállt, tálalhatod.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tavaszi kedvencünk.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.22 15:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát vágd, tejfölt keverd, fűszereket hozzáadva, arra alkalmas, megfőzött tésztát, kapott elegyet, előmelegített, szerecsendió, fogyasztható, vöröshagyma, krémsajtot, tálalhatod, megszórtad, kedvencünk, sajtszószt, fűszereket, fokhagyma, hozzáadva, megfőzött, hozzáadva, rétegesen, tejszínes, összeállt, üvegesre, spenótot, spenótot, alkalmas, ismételd, Spenótos, evőkanál, étvágyat, krémsajt, spenót, lasagne tészta, tejszínes krémsajt, Pannónia sajt, tejföl, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, evőkanál, bors, szerecsendió,
|
|
|
|
|