Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kelttésztát dagasztunk.
Ha megkelt 4 részre osztjuk a tálban.
1 részt kiemelünk,kézzel még elfelezzük,kinyújtjuk pizza fomára és méretre, mindkettőt.
Egyik lapot megkenjük a most leírt krémmel:
20 dkg rámát kikeverünk 1 ek sóval,jó habosra, lágyra.
A megkent lapot befedjük a másikkal,majd 16 cikkre vágjuk,és kiflire feltekerjük.
Így kell eljárni a megmaradt 3/4 tésztával is.
Tojással megkenjük a tetejét.
Előmelegített sütőbe 30 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sajttal,köménnyel ízesítjük.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
juca64
2015.08.04 18:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
most leírt, megkent lapot, Előmelegített, feltekerjük, felfuttatva, Kelttésztát, kinyújtjuk, kikeverünk, mindkettőt, elfelezzük, dagasztunk, megkenjük, köménnyel, joghurtos, megmaradt, ízesítjük, kiemelünk, megkenjük, tésztával, befedjük, másikkal, cukorral, Tojással, habosra, megkent, eljárni, osztjuk, krémmel, liszt, tojás, kefír 125g, étolaj, cukor, csipet,
|
|
|
|
|