Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Sztifádó recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
Hozzávalók 4 főre
» 1 kg marhafelsál
» 2 teáskanál szegfűbors
» 4 darabka fahéj
» 1 evőkanál méz
» só, bors,
» frissen őrölt fekete bors
» 3/4 l paradicsompüré
» 2 marék gyöngyhagyma
» 2 babérlevél
» 3 cikk fokhagyma
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A felkockázott húst kis olajon megfuttatjuk, majd a paradicsompürével felöntjük. Borsot teszünk mellé, beleszórjuk a fahéjat, a babért, a fokhagymát, a szegfűborsot, és igen lassan főzzük. Mikor puha a hús, sózzuk, borsozzuk, beleöntjük a mézet és a gyöngyhagymát.
Megjegyzés / tipp:

Tálalás előtt a fahéjakat kiszedjük a raguból. Köretként 1 bő kiló krumplit megfőzünk, megpucolunk, felnyolcadoljuk, tepsibe tesszük, olívaolajat, rozmaringot és egy pici sót hintünk rá. 220 fokon pirulásig sütjük.

Jó étvágyat !
0 komment 3 ember kedveli simocsi
2014.07.15 19:57
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
felkockázott húst, paradicsompürével felöntjük, fahéjakat kiszedjük, felnyolcadoljuk, paradicsompüré, gyöngyhagymát, megfuttatjuk, gyöngyhagyma, felkockázott, szegfűborsot, olívaolajat, rozmaringot, megpucolunk, beleszórjuk, marhafelsál, beleöntjük, szegfűbors, babérlevél, fokhagymát, fahéjakat, kiszedjük, teáskanál, borsozzuk, felöntjük, Köretként, pirulásig, megfőzünk, fokhagyma, krumplit, marhafelsál, teáskanál szegfűbors, darabka fahéj, evőkanál, bors, frissen őrölt fekete bors, paradicsompüré, marék gyöngyhagyma, babérlevél, cikk fokhagyma,
Finom kalács
0 komment 14 ember kedveli
"Buja " csokitorta !
0 komment 9 ember kedveli
Diós kevert, rumos-csokis mázzal
0 komment 2 ember kedveli
Gyümölcskenyér barackízzel
0 komment 3 ember kedveli
Konyakmeggy bon-bon házilag
0 komment 7 ember kedveli
Jeges paradicsomleves
1 komment 4 ember kedveli
Boszorkánykrém-geszenyével és almával-
0 komment 6 ember kedveli
Húsvéti sonkás batyu
0 komment 5 ember kedveli
Húsgombócok paradicsomszószban
0 komment 1 ember kedveli
Boci szelet
0 komment 15 ember kedveli
Isteni puha pogácsa
2 komment 14 ember kedveli
Olajbogyós csirkecombok
0 komment 2 ember kedveli
Krumplis gánica gazdagon salátával
0 komment 2 ember kedveli
Gombakrémleves Debreceni kolbásszal
0 komment 2 ember kedveli
Meggyes habos
1 komment 14 ember kedveli
Diós sült alma...
0 komment 7 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2023 TVN.HU Kft.