Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felkockázott húst kis olajon megfuttatjuk, majd a paradicsompürével felöntjük. Borsot teszünk mellé, beleszórjuk a fahéjat, a babért, a fokhagymát, a szegfűborsot, és igen lassan főzzük. Mikor puha a hús, sózzuk, borsozzuk, beleöntjük a mézet és a gyöngyhagymát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalás előtt a fahéjakat kiszedjük a raguból. Köretként 1 bő kiló krumplit megfőzünk, megpucolunk, felnyolcadoljuk, tepsibe tesszük, olívaolajat, rozmaringot és egy pici sót hintünk rá. 220 fokon pirulásig sütjük.
Jó étvágyat !
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
simocsi
2014.07.15 19:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felkockázott húst, paradicsompürével felöntjük, fahéjakat kiszedjük, felnyolcadoljuk, paradicsompüré, gyöngyhagymát, megfuttatjuk, gyöngyhagyma, felkockázott, szegfűborsot, olívaolajat, rozmaringot, megpucolunk, beleszórjuk, marhafelsál, beleöntjük, szegfűbors, babérlevél, fokhagymát, fahéjakat, kiszedjük, teáskanál, borsozzuk, felöntjük, Köretként, pirulásig, megfőzünk, fokhagyma, krumplit, marhafelsál, teáskanál szegfűbors, darabka fahéj, evőkanál, bors, frissen őrölt fekete bors, paradicsompüré, marék gyöngyhagyma, babérlevél, cikk fokhagyma,
|
|
|
|
|