Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. 1 gombát felszeletelünk,
a többit felkockázzuk, a snidlinget felaprítjuk.
Egy fazékban megolvasztuk a vajat, rátsszük a póréhagymát, megpirítjuk. 1 kanálnyit kiveszünk belőle és félretesszük. Beletesszük a gombát is a lábosba, és megdinszteljük. A szeletelt gombát kivesszük és félretesszük, a többi zöldségre ráöntjük a vizet,
hozzáadjuk a leveskockát, snidlinget, fűszerezzük és megfőzzük. Amikor már majdnem puha a gomba, ráöntjük a bort és a tejszínt. Botmixerrel pűrésítjük, egy kanál lisztet szórunk rá, azzal is összefőzzük. Tálaláskor tesszük vissza a levesbe a félretett gombát és hagymát, azzal kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Remélem mindenkinek ízleni fog.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.02 16:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
póréhagymát megtisztítjuk, többit felkockázzuk, snidlinget felaprítjuk, fazékban megolvasztuk, szeletelt gombát, többi zöldségre, kanál lisztet, félretett gombát, Gombakrémleves, felszeletelünk, megdinszteljük, csiperkegomba, megtisztítjuk, felkarikázzuk, megolvasztuk, felkockázzuk, félretesszük, félretesszük, mindenkinek, póréhagymát, póréhagymát, leveskockát, fűszerezzük, Beletesszük, megpirítjuk, Botmixerrel, felaprítjuk, főzőtejszín, összefőzzük, snidlinget, leveskocka, kávéskanál, pűrésítjük, snidlinget, csiperkegomba, közepes póréhagyma, fehérbor, főzőtejszín, evőkanál, kávéskanál fehér bors, teáskanál kakukkfű, kanál liszt, zöldséges leveskocka,
|
|
|
|
|