Fogás: desszert, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vajat a porcukorral habosra keverem egyenként hozzáadom a tojások sárgáját és a 12 dkg langyos étcsokoládét. A fehérjékből a kristálycukorral habot verek és lassan a vajkrémmel összekeverem, majd belekeverem a lisztet is. Kivajazott, lisztezett tortaformában 195 fokon kb 45 percig sütöm. Ha kihűlt kettévágom és megkenem baracklekvárral, majd a maradék 10 dkg étcsokoládéval bevonom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom gyors édesség.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.03.22 14:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
porcukorral habosra, tojások sárgáját, kristálycukorral habot, vajkrémmel összekeverem, kristálycukorral, baracklekvárral, étcsokoládéval, tortaformában, összekeverem, baracklekvár, étcsokoládét, belekeverem, fehérjékből, porcukorral, étcsokoládé, étcsokoládé, lisztezett, vajkrémmel, kettévágom, Kivajazott, hozzáadom, egyenként, porcukor, megkenem, sárgáját, vaníliás, maradék, keverem, tojások, bevonom, cukor, porcukor, liszt, étcsokoládé, tojás, csomag vaníliás cukor, étcsokoládé, kanál baracklekvár,
|
|
|
|
|