Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paradicsomot, a jégsalátát és az uborkát felaprítom. Egy tálban összekeverem a paradicsomot, lila káposztát, a kétféle salátát, az olajbogyót és a szétmorzsolt tonhalat. A levét is hozzáadom a salátához. Hűtőben minimum 1 órán át hűtöm. Közvetlenül tálalás előtt meglocsolom olívaolajjal és balzsamecettel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szabonori
2014.03.29 10:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
uborkát felaprítom, tálban összekeverem, kétféle salátát, szétmorzsolt tonhalat, balzsamecettel, paradicsomot, szétmorzsolt, paradicsomot, összekeverem, olívaolajjal, Közvetlenül, kígyóuborka, balzsamecet, meglocsolom, olajbogyót, paradicsom, felaprítom, jégsalátát, jégsaláta, olívaolaj, olajbogyó, hozzáadom, salátához, káposztát, káposzta, tonhalat, magozott, Tonhalas, uborkát, rukkola, kígyóuborka, jégsaláta, lila káposzta, szem magozott olajbogyó, tonhal konzerv, marék rukkola, balzsamecet, extra szűz olívaolaj, szem paradicsom,
|
|
|
|
|
Knédli
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|