Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a 2 joghurtot összekeverem a tejszínnel,a 2 kanál cukorral,és a zselatin felével,majd felteszem melegedni ,ha elég meleg folpakkal kibélelt őzgerinc formába öntöm, és a kekszet rárakom a tetejére úgy,hogy egy kicsit belenyomkodom a masszába. Hagyom kihűlni,majd a hűtőbe beteszem. kb. 1 órára.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az egészet nem szabad felforralni,csak melegíteni.Mehet bele gyümölcs darab is.Lehet akár kefirrel,vagy tejföllel is készíteni a joghurt helyett. Ha jól megdermedt kiöntöm a formából tálcára, leveszem a folpakkot, a keksz kerül az aljára.,és felszeletelem.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
magdusi
2013.11.14 00:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zselatin felével, kicsit belenyomkodom, hűtőbe beteszem, joghurt helyett, formából tálcára, keksz kerül, felszeletelem, belenyomkodom, összekeverem, felforralni, háztartási, tejszínnel, megdermedt, gyümölcsös, melegíteni, folpakkal, folpakkot, felteszem, melegedni, joghurtot, készíteni, tejföllel, masszába, beteszem, leveszem, zselatin, tetejére, gyümölcs, kibélelt, kefirrel, őzgerinc, cukorral, pohár gyümölcsös joghurt, cukor, főző tejszín, háztartási keksz,
|
|
|
|
|