Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra vágom, majd halvány barnára pirítom. A zsemlét beáztatom a tejbe.
A húst összekeverem a pirított hagymával, tojással és a kicsavart, szétmorzsolt zsemlével. Ízesítem sóval.
A húsmasszából kis golyókat formázok és forró olajon megsütöm őket.
Megpucolom a sárgarépát és fehérrépát, majd lereszelem őket.
Felorralom a vizet a reszelt zöldségekkel és a paradicsom sűrítménnyel.
Egy kevés vízben elkeverem a milánói makaróni alapport. A húsgombócokkal együtt hozzáadom a zöldségekhez. Az egészet addig főzöm míg a szósz besűrűsödik, a zöldségek megpuhulnak, a hús átforrósodik.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főtt rizzsel vagy tésztával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila0628
2014.01.15 15:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, zsemlét beáztatom, húst összekeverem, pirított hagymával, reszelt zöldségekkel, paradicsom sűrítménnyel, kevés vízben, milánói makaróni, húsgombócokkal együtt, egészet addig, szósz besűrűsödik, zöldségek megpuhulnak, húsgombócokkal, zöldségekhez, zöldségekkel, átforrósodik, összekeverem, szétmorzsolt, sűrítménnyel, húsmasszából, megpuhulnak, vöröshagyma, besűrűsödik, Húsgombócok, paradicsom, fehérrépát, sárgarépát, Megpucolom, lereszelem, Felorralom, paradicsom, tésztával, fehérrépa, elkeverem, hagymával, beáztatom, zöldségek, sárgarépa, darált marhahús, szikkadt zsemle, vöröshagyma, sárgarépa, fehérrépa, tojás, olaj, sűrített paradicsom, pohár,
|
|
|
|
|