Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit kockára vágom és bő vízben a köménymaggal +a babérlevéllel félpuhára főzöm.
A tojást elkeverem és vékonyan bele csorgatom a forró lébe.
Hozzá adom a karikára vágott kolbászt. Mielőtt leveszem a tűzről a tejfölből kevés víz hozzáadásával habarást készítek és besűrítem a levest.
Petrezselyemmel megszórom és kevés ecettel ízesítem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Békés megyében szeretik pirospaprikával ízesíteni, de nem szükséges, a kolbásztól szép színt kap.
|
|
|
|
0 komment
|
17 ember kedveli
|
pola64
2015.02.22 17:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit kockára, tojást elkeverem, forró lébe, karikára vágott, tejfölből kevés, kolbásztól szép, Petrezselyemmel, pirospaprikával, babérlevéllel, hozzáadásával, petrezselyem, köménymaggal, kolbásztól, babérlevél, megszórom, félpuhára, ízesíteni, besűrítem, elkeverem, csorgatom, tejfölből, szükséges, Rosztyóka, kolbászt, leveszem, karikára, készítek, habarást, vékonyan, krumplit, ízesítem, megyében, nagyobb krumpli, tojás, füstölt kolbász, tejföl, liszt, kávés őrölt kömény, babérlevél,
|
|
|
|
|