Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojások fehérjét kemény habbá verjük a sóval, majd hozzáadjuk a cukrot, amivel tovább verjük.
Beletesszük a tojássárgákat, sütőport, étolajat, és már csak éppen addig verjük, amíg egynemű lesz.
Végül óvatosan a habba keverjük a lisztet, kávét, és a darált diót, de ezt már nem géppel, csak kanállal.
Kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, és tűpróbáig sütjük, majd kihűtjük.
A pudingport összekeverjük a liszttel és a tejjel, és sűrűre főzzük. Még forrón belekeverjük a cukrot, és teljesen kihűtjük.
A kihűlt pudingot habosra keverjük a puha vajjal. Megkenjük a piskótát krémmel, tetejét pedig csokimázzal vonjuk be.
Szeletelés előtt egy éjszakán át hagyjuk dermedni.
sütési hőfok: 180°C
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.16 08:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojások fehérjét, habba keverjük, darált diót, pudingport összekeverjük, kihűlt pudingot, puha vajjal, piskótát krémmel, tojássárgákat, összekeverjük, belekeverjük, csokimázzal, étcsokoládé, Beletesszük, tortabevonó, hozzáadjuk, Kivajazott, napraforgó, lisztezett, Szeletelés, napraforgó, pudingport, Megkenjük, tűpróbáig, pudingpor, Jugoszláv, teáskanál, dermedni, éjszakán, teljesen, vaníliás, liszttel, óvatosan, simítjuk, tojás, cukor, liszt, darált dió, teáskanál őrölt kávé, napraforgó olaj, sütőpor, csipet, krémhez, tej, csomag vaníliás pudingpor, liszt, cukor, csomag vaníliás cukor, vaj, mázhoz, napraforgó olaj,
|
|
|
|
|