Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemelleket csíkokra vágjuk és kevés vajban megsütjük. A maradék vajat, a kukoricaliszttel sárgára pirítjuk, majd apránként hozzáöntjük a tejet és a tejszínt. Simára keverve sűrűre főzzük, közben , a fehér borssal, a megtisztított és szétzúzott fokhagymával, a finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük. Ha langyosra hűlt, hozzákeverjük a reszelt sajtot és a még fagyos kukoricaszemeket végül belekeverjük a felvert tojást. Belekeverjük a pirított csirkemellet és már tálalom is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.02.21 13:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemelleket csíkokra, maradék vajat, kukoricaliszttel sárgára, fehér borssal, finomra vágott, reszelt sajtot, felvert tojást, pirított csirkemellet, petrezselyemzöld, kukoricaliszttel, kukoricaszemeket, csemegekukorica, csirkemelleket, megtisztított, hozzákeverjük, kukoricaliszt, Belekeverjük, fokhagymával, csirkemellet, belekeverjük, hozzáöntjük, márványsajt, csirkemell, szétzúzott, megsütjük, Kukoricás, ízesítjük, langyosra, apránként, fehérbors, fokhagyma, pirítjuk, pirított, étvágyat, kukoricaliszt, doboz csemegekukorica, fehérbors, csokor petrezselyemzöld, sajt márványsajt, tojás, gerezd fokhagyma, tejszín, csirkemell,
|
|
|
|
|