Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst szeletekre vágjuk és jól kiklopfoljuk. Sózzuk és lisztbe forgatjuk, majd halványra megsütjük. Zsírban megpároljuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával és 2 dl vízzel felöntjük. Kicsit pároljuk és beletesszük a húst, majd pároljuk tovább. A gombát, zsíron kicsit pároljuk és azt is hozzáöntjük. Ha a hús puha, ráöntjük a liszttel elkevert tejfölt és ismét felforraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Galuskával, vagy tésztával tálaljuk.
|
|
|
|
1 komment
|
8 ember kedveli
|
hornoke
2013.12.21 23:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
szaszi98 |
2013.12.22. 10:19 (#1) |
|
 |
Elkészítettem a családomnak, és nagyon ízlett mindekinek.
Köszönöm szépen a receptet. |
| |
|
|
|
húst szeletekre, apróra vágott, liszttel elkevert, pirospaprikával, kiklopfoljuk, felforraljuk, pirospaprika, beletesszük, megpároljuk, hozzáöntjük, sertéskaraj, Galuskával, megszórjuk, szeletekre, halványra, felöntjük, megsütjük, tésztával, forgatjuk, átszitált, tálaljuk, pároljuk, liszttel, elkevert, ráöntjük, pároljuk, pároljuk, tejfölt, Bakonyi, sertéskaraj, csipet, csipet bors, hagyma, pirospaprika, gomba, átszitált liszt, tejföl,
|
|
|
|
|