Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sertéshúst metéltre vágjuk. A szalonnát apróra vágjuk, kiolvasztjuk, és ennek zsírjában az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk. Jól átforgatjuk ebben a forró zsiradékban a húst, majd ízesítjük lecsóval, fokhagymával. Megszórjuk pirospaprikával, és hozzákeverjük a felszeletelt kolbászt. Együtt készre pároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kímélőbb ételnek készíthető pulykamellből, ízesebbnek, pedig esetleg tarjából is.
|
|
|
|
0 komment
|
28 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 12:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sertéshúst metéltre, szalonnát apróra, apróra vágott, forró zsiradékban, felszeletelt kolbászt, pirospaprikával, hozzákeverjük, pulykamellből, kiolvasztjuk, fokhagymával, felszeletelt, pirospaprika, vöröshagymát, aprópecsenye, zsiradékban, vöröshagyma, átforgatjuk, zöldpaprika, Hortobágyi, ízesebbnek, sertéshúst, paradicsom, Megszórjuk, készíthető, sertéshús, zsírjában, szalonnát, ízesítjük, fokhagyma, üvegesre, pároljuk, sertéshús, füstölt szalonna, vöröshagyma, evőkanál pirospaprika, zöldpaprika, paradicsom, gerezd fokhagyma, kolbász,
|
|
|
|
|