Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Először is a gombát beáztatom .
Egy serpenyőben az aprított hagymát megpirítom , adok hozzá apróra vágott bacont, gombát kinyomkodva s pár percig együtt pirítom .
A kockára vágott burgonyát is beledobom , a felkockázott paradicsomot , csilit is belerakom és felöntöm a levessel.
Lefedem és addig főzöm míg a burgonya félig megpuhul, közben fűszerezem.
A babot is a leveshez adom, elkeverem és készre főzöm.
A tálaláskor aprított petrezselymet és reszelt sajtot szórok rá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez egy olasz recept alapján készült, igaz lassan fő a bab, de az íze remek.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.07 23:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
gombát beáztatom, aprított hagymát, kockára vágott, felkockázott paradicsomot, burgonya félig, leveshez adom, tálaláskor aprított, olasz recept, petrezselymet, petrezselyem, paradicsomot, felkockázott, kinyomkodva, serpenyőben, fűszerezem, paradicsom, megpirítom, tálaláskor, burgonyát, beáztatom, beledobom, belerakom, szárított, elkeverem, megpuhul, aprított, felöntöm, levessel, burgonya, leveshez, burgonya, étvágyat, aprított, húsleves, burgonya, hagyma, bacon, marék szárított gomba, paradicsom, húsleves, olaj, petrezselyem, örölt bors,
|
|
|
|
|