Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halszeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát, az olívaolajat, a zöldfűszereket és a reszelt citromhéjat alaposan összedolgozzuk. Az így elkészült keverékkel megkenjük a halszeletek egyik felét, és szépen feltekerjük. 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig alufóliával letakarva sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt vegyes zöldséggel és basmati rizzsel tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.29 08:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halszeleteket ízlés, reszelt citromhéjat, halszeletek egyik, összedolgozzuk, zöldfűszereket, előmelegített, halszeleteket, haltekercsek, petrezselyem, alufóliával, feltekerjük, olívaolajat, citromhéjat, halszeletek, keverékkel, bazsalikom, fokhagymát, zöldfűszer, zöldséggel, fokhagyma, citromhéj, borsozzuk, megkenjük, elkészült, teáskanál, letakarva, olívaolaj, Fűszeres, kakukkfű, frissen őrölt bors, evőkanál olívaolaj, teáskanál reszelt citromhéj,
|
|
|
|
|