Fogás: egyéb, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az egrest leöblítjük és lecsepegtetjük. Vajon megpároljuk és liszttel megszórjuk. Fűszerezzük és felengedjük forró tejjel. Tejszínnel elkeverve, finomabb.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főtt húsok mellé kiváló.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
davidcsilla
2013.12.02 17:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
egrest leöblítjük, lecsepegtetjük, megpároljuk, felengedjük, Fűszerezzük, megszórjuk, Tejszínnel, szegfűszeg, leöblítjük, átszitált, elkeverve, finomabb, liszttel, egresből, tejszín, egrest, csipet, tejjel, citrom, csipet, kiváló, forró, Vajon, húsok, Szósz, mellé, egres, egres, citrom, átszitált liszt, csipet őrölt fahéj, csipet szegfűszeg, tejszín,
|
|
|
|
|
Krémes
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|