Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vörös tonhalat betekerjük a norilevélbe, majd a jeges vízzel palacsintatészta állagúra kikevert tempuramasszába mártjuk, és forró olajban 3-4 percig sütjük. A tésztát megfőzzük, majd az apróra vágott zöldségekkel összekeverjük, és a tányér közepére helyezzük. A tonhalat vékony szeletekre vágva a saláta köré rakjuk, majd a balzsamecetből, szójából és gyömbérből kevert szósszal meglocsoljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni !
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.12 17:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vörös tonhalat, jeges vízzel, tésztát megfőzzük, apróra vágott, tányér közepére, tonhalat vékony, saláta köré, palacsintatészta, tempuramasszába, balzsamecetből, összekeverjük, meglocsoljuk, zöldségekkel, balzsamecet, norilevélbe, kaliforniai, gyömbérből, szeletekre, szójaszósz, betekerjük, sárgarépa, megfőzzük, helyezzük, közepére, tonhalat, sütéshez, tonhalat, kikevert, szójából, szósszal, étvágyat, állagúra, káposzta, vörös tonhal, darab norilap, tempura liszt, somen tészta, fejes káposzta, sárgarépa, kaliforniai paprika, balzsamecet, szójaszósz, reszelt gyömbér, sütéshez olaj,
|
|
|
|
|