Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A padlizsánt megmossuk, majd sütőben 200 fokon puhára sütjük. Ezután kicsit pihentetjük, majd lehúzzuk a héját, és fakéssel püré jellegűre vágjuk.
Kevés margarinon a finomra vágott hagymát és fokhagymát megpároljuk, majd kihűtjük.
Habüstben a margarint habosra keverjük, fűszerezzük, majd hozzákeverjük a pürére vágott padlizsánt.
Fogyasztható házi kenyérrel, lángossal vagy ciabattával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A padlizsános falatokhoz gazdag, enyhén savas száraz fehérborok illenek.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 06:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
padlizsánt megmossuk, finomra vágott, margarint habosra, pürére vágott, padlizsános falatokhoz, hozzákeverjük, fűszerpaprika, padlizsánkrém, Fogyasztható, padlizsános, vöröshagyma, fűszerezzük, megpároljuk, pihentetjük, ciabattával, fokhagymát, padlizsánt, padlizsánt, fehérborok, falatokhoz, margarinon, lángossal, jellegűre, kenyérrel, megmossuk, margarint, koriander, padlizsán, fokhagyma, Habüstben, fakéssel, padlizsán, gerezd fokhagyma, vöröshagyma, koriander, fűszerpaprika, frissen őrölt bors, ízlés szerint,
|
|
|
|
|