Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az alapanyagokból tésztát gyúrok, elnyújtom és kis pohárral kiszaggatom. Előmelegített, 200 fokos sütőben, a sima sütőlemezre téve, világosra sütöm. Csokimázzal vonom be, amihez a sima étcsokit, gőz fölött megolvasztom, egy kis étolajjal simára keverem. Ebbe a csokimázba mártom bele az islereket, egyesével. A tetejére cukorka díszítést teszek. A csokimáz után, sütőpapíron hagyom rádermedni a csokit.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
balabala63
2014.01.31 16:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
alapanyagokból tésztát, sima sütőlemezre, sima étcsokit, csokimázba mártom, tetejére cukorka, csokimáz után, alapanyagokból, Előmelegített, megolvasztom, étcsokoládé, kiszaggatom, sütőlemezre, Csokimázzal, sütőpapíron, cukordrazsé, díszítéssel, csokimázba, rádermedni, islereket, egyesével, étolajjal, világosra, elnyújtom, díszítést, margarin, porcukor, pohárral, csokimáz, tetejére, étcsokit, sütőpor, sütőben, liszt, margarin, porcukor, sütőpor, tojás, étcsokoládé, étolaj, színes cukordrazsé,
|
|
|
|
|
Somlói
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|