Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A héjas burgonyákat alaposan lesikáljuk, és 20-25 percig (a burgonya méretétől függően) sós vízben főzzük. Míg készül a burgonya, a baconszeleteket apró darabokra vágjuk, és teflonserpenyőben ropogósra sütjük. A póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és kevés vízben pár perc alatt megpároljuk. A megfőtt burgonyát kicsit hűlni hagyjuk, majd félbevágjuk, és óvatosan kivájjuk a közepét, hogy aztán meg tudjuk tölteni. A kivájt részt a póréhagymához adjuk, majd hozzákeverjük a krémsajtot, a tojást, sózzuk és borsozzuk.
A keveréket visszatöltjük a kivájt burgonyába, és 200 °C fokos sütőben 15 perc alatt ropogósra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Amikor elkészült, a tetejét megszórjuk a sült szalonnával, és melegen tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.29 17:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
héjas burgonyákat, burgonya méretétől, baconszeleteket apró, póréhagymát megtisztítjuk, megfőtt burgonyát, kivájt részt, póréhagymához adjuk, keveréket visszatöltjük, kivájt burgonyába, tetejét megszórjuk, sült szalonnával, baconszeleteket, felkarikázzuk, baconszalonna, megtisztítjuk, Póréhagymával, visszatöltjük, hozzákeverjük, póréhagymához, zöldfűszeres, burgonyákat, póréhagymát, félbevágjuk, szalonnával, megpároljuk, krémsajttal, krémsajtot, lesikáljuk, megszórjuk, póréhagyma, burgonyába, ropogósra, méretétől, sütnivaló, ropogósra, burgonyát, darabokra, szál póréhagyma, zöldfűszeres sajtkrém, tojás, szeletelt baconszalonna, bors,
|
|
|
|
|
Gofri
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|