Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A brokkolit, burgonyát, hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, felvágjuk s feltesszük főni a húslevesben (vagy annyi vízben, hogy ellepje, ekkor adjuk hozzá a húsleveskockákat is).
Mikor megfőttek a zöldségek, elzárjuk alatta a tüzet, s botmixerrel pürésítjük.
Hozzáöntjük a tejszínt és még egyszer felforraljuk, fűszerezzük.
Tálaláskor a tányér aljára durvára reszelt sajtot teszünk és arra szedjük ki a forró levest,
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
végül frissen őrölt borssal díszítjük-illatosítjuk.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.20 11:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tányér aljára, forró levest, húsleveskockákat, helyettesíthető, megtisztítjuk, illatosítjuk, felforraljuk, szerecsendió, Hozzáöntjük, vöröshagyma, húslevesben, fűszerezzük, botmixerrel, feltesszük, Tálaláskor, fokhagymát, pürésítjük, díszítjük, fokhagyma, brokkolit, burgonyát, felvágjuk, Tejszínes, megfőttek, zöldségek, trappista, kockával, húsleves, gerezd fokhagyma, nagy burgonya, közepes brokkoli, tejszín, sajt trappista, szerecsendió,
|
|
|
|
|