Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük.
A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később levesbe, vagy raguba felhasználható.)
Kiolajazott tepsibe helyezzük a gombákat. Sózzuk, borsozzuk, teszünk bele apróra vágott kaprot, és mindegyik fejbe teszünk egy kevés edámi sajtot, és ugyanennyi füstölt sajtot. Fóliával lefedjük, és 200 fokos sütőbe tesszük 10 percre, majd fólia nélkül addig sütjük, míg szépen megpirul a tetejük.
Tálaláskor zöld kaporral és petrezselyemzölddel megszórjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én nem vagyok nagy étkű, ezért egy kis sültkrumplival és salátával főétkezésre szoktam készíteni.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 15:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsi kikenéséhezsó, gombát folyó, gombák szárát, kevés edámi, petrezselyemzöld, felhasználható, sültkrumplival, kikenéséhez, Kiolajazott, főétkezésre, szükségünk, ugyanennyi, Tálaláskor, megszórjuk, megmossuk, készíteni, kiszedjük, salátával, mindegyik, helyezzük, borsozzuk, vegyesen, Fóliával, szárazra, töröljük, gombákat, megpirul, lefedjük, csiperke, kaporral, zöld kapor, petrezselyemzöld, olaj tepsi kikenéséhez, bors ízlés szerint,
|
|
|
|
|