Fogás: főétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szarvascombot előbb rostirányra merőlegesen nagyobb, és 2-3 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket enyhén megklopfoljuk, majd kb. 3x3 cm-es kockákat vágunk belőlük. Az így előkészített húst összekeverjük az olajjal, mézzel, ecettel és a a fűszerekkel, majd hideg helyen pihentetjük pár órán keresztül. (Vigyázat, a paprikakrém rendszerint sós, amire ügyelnünk kell a fűszerezésnél.)
A pácolt húsdarabokat ezt követően nyársra húzzuk váltakozva a hagymaszeletekkel, vagy az egyben hagyott apró hagymákkal és alufóliába tekerve a grillrácsra helyezzük. 4-5 percenként fordítsunk rajta egyet és kb. 25 perc alatt készre sülnek a nyársak.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Idénysalátával, friss kenyérrel, vagy ízlés szerint bármivel fogyaszthatjuk.
Egy kiváló 2008-as Blauburgert ajánlok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:25
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szarvascombot előbb, szeleteket enyhén, paprikakrém rendszerint, pácolt húsdarabokat, egyben hagyott, grillrácsra helyezzük, kiváló 2008-as, Idénysalátával, fogyaszthatjuk, fűszerezésnél, összekeverjük, megklopfoljuk, szarvascombot, vörösborecet, húsdarabokat, előkészített, paprikakrém, grillrácsra, rostirányra, fűszerekkel, pihentetjük, rendszerint, Szarvascomb, merőlegesen, paprikakrém, vöröshagyma, Blauburgert, szarvascomb, hagymákkal, szeletekre, lilahagyma, alufóliába, szezámolaj, szarvascomb, vöröshagyma vagy lilahagyma, szezámolaj, erős paprikakrém, őrölt rozmaring, kakukkfű, vörösborecet, bors,
|
|
|
|
|