Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy kisebb edénybe szitálom a kakaóport, hozzáadom a cukrot és a vizet, majd alacsony hőfokon, - hogy a csokoládé öntet meg ne égjen -, forrásig főzöm.
A pudingkrémet tejjel alaposan kikeverem.
A babapiskótát feldarabolom, jénai tálba helyezem, meglocsolom rumaromával.
Rácsorgatom a csokoládé öntet felét, óvatosan ráöntöm a vaníliás pudingot, majd ízlés szerint darált dióval megszórom. A megmaradt csokoládé öntettel meglocsolom. Tejszínhabbal tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Istenien finom.
|
|
|
|
1 komment
|
6 ember kedveli
|
eva23
2014.02.05 16:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
vegyeleszre |
2014.02.06. 08:32 (#1) |
|
|
Mikrót szoktam használni puding és öntet készítéshez. Úgy nem ég oda |
| |
|
|
|
kisebb edénybe, csokoládé öntet, pudingkrémet tejjel, babapiskótát feldarabolom, vaníliás pudingot, megmaradt csokoládé, Tejszínhabbal, pudingkrémet, babapiskótát, feldarabolom, rumaromával, meglocsolom, meglocsolom, Rácsorgatom, babapiskóta, tejszínhab, hozzáadom, megszórom, megmaradt, csokoládé, kikeverem, kakaóport, csokoládé, csokoládé, helyezem, vaníliás, szitálom, alacsony, forrásig, alaposan, öntettel, Istenien, babapiskóta, liter, rumaroma, darált, tejszínhab, evőkanál kakaópor, evőkanál cukor, evőkanál,
|
|
|
|
|