Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Először kigyúrjuk a linzertésztát, majd a hűtőbe tesszük. A töltelék folyékony részéhez felforraljuk a vizet a cukorral, a száraz részhez valókat összekeverjük és hozzáadjuk a folyadékot majd masszává dolgozzuk össze. A linzertésztát tepsi méretűre nyújtjuk, villával megszurkáljuk és kb. 7-10 percig elősütjük. A piskótához szétválasztjuk a tojásokat, a sárgákat kikeverjük a cukorral és a liszttel, majd óvatosan hozzáadjuk a tojások habbá vert fehérjét. Az elősütött linzertésztát megkenjük sárgabaracklekvárral, egyenletesen elkenjük rajta a tölteléket. A piskótát habzsákba töltjük és átlósan berácsozzuk a süti tetejét. Visszatesszük a sütőbe kb. 20-25 percre és készre sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.12 17:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
töltelék folyékony, hűtőbe tesszük, száraz részhez, folyadékot majd, linzertésztát tepsi, piskótához szétválasztjuk, sárgákat kikeverjük, tojások habbá, elősütött linzertésztát, piskótát habzsákba, süti tetejét, linzertésztához, szétválasztjuk, Piskótarácshoz, linzertésztát, linzertésztát, linzertésztát, Visszatesszük, megszurkáljuk, összekeverjük, tojássárgája, felforraljuk, egyenletesen, berácsozzuk, sárgabarack, piskótához, hozzáadjuk, kikeverjük, tölteléket, folyadékot, hozzáadjuk, szekfűszeg, tojásokat, habzsákba, elősütött, folyékony, elősütjük, linzertésztához, porcukor, vaj, liszt darált dió, Megkenni sárgabarack lekvár, töltelék folyékony részéhez, cukor fél liter víz, Száraz részéhez, darált dió, darált keksz, citrom reszelt héja, evőkanál méz, Piskótarácshoz, tojás, evőkanál cukor, evőkanál liszt,
|
|
|
|
|