Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A darált diót keverjük össze a sütőporral, a zabbal és a fehérjeporral.
A tojásokat habverővel verjük habosra.
Adjuk hozzá az édesítőszert, a tejet, a vizet, a citromlevet és a vanília aromát.
Végül keverjük bele a sütőporos diót.
Adjuk hozzá az olajat. (Talán ki is hagyható.)
Egy nagy mikrózható dobozba öntsük bele.
Szórjuk rá a diódarabkákat.
Mikrohullámú sütőben 700 W-on süssük meg.
Vaníliás fehérjeporral megszórva tálaljuk.
tepsim mérete:20x30 cm
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Reszelt citromhéj is mehet bele, ha van otthon.
A legjobb, ha leöntjük egy adag sűrű vaníliás fehérjeturmixal (vagy nem diétázóknak vaníliasodó).
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.23 22:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
darált diót, tojásokat habverővel, vanília aromát, sütőporos diót, nagy mikrózható, adag sűrű, fehérjeturmixal, diódarabkákat, fehérjeporral, fehérjeporral, Mikrohullámú, tojásfehérje, édesítőszert, tojássárgája, édesítőszer, citromlevet, diétázóknak, vaníliasodó, habverővel, fehérjepor, sütőporral, mikrózható, zabpehely, citromhéj, sütőporos, tojásokat, megszórva, vaníliás, citromlé, keverjük, tálaljuk, Vaníliás, darált, zabpehely apró szemű, marék durvára vágott, sütőpor, tojásfehérje, tojássárgája, édesítőszer, vanília aroma, vaníliás fehérjepor, citromlé,
|
|
|
|
|