Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kinyújtjuk a leveles tésztát, megkenjük a krémsajttal (én most zöldhagyma ízesítésűt használtam), de az egyik végén kihagyunk kb. 2 ujjnyi helyet a feltekerés miatt.
A krémsajtra ráfektetjük a szalámiszeleteket, majd megszórjuk a reszelt sajttal.
Ezután feszesre felcsavarjuk, 0,5 cm-es szeletekre vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és 200 fokon pirosodásig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.24 09:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
leveles tésztát, egyik végén, feltekerés miatt, krémsajtra ráfektetjük, reszelt sajttal, sütőpapírral, felcsavarjuk, krémsajttal, ráfektetjük, pirosodásig, használtam, ízesítésűt, Kinyújtjuk, krémsajtra, megszórjuk, zöldhagyma, szeletekre, feltekerés, megkenjük, ízesítésű, kihagyunk, bármilyen, étvágyat, Szalámis, krémsajt, feszesre, reszelt, sajttal, tésztát, leveles, szalámi, leveles tészta, szalámi, krémsajt bármilyen ízesítésű, sajt,
|
|
|
|
|