Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajon vagy zsiradékon megpárolom az apróra vágott hagymát. Rátaszem a virslit, egy kicsit átsütöm. Mikor ez megvan lehúzom a tűzről, azért hogy a fűszerek oda ne égjenek. Fűszerezem ízlés szerint sóval, borssal, rárakom a paradicsompürét, aztán pedig a piros paprikát bőven. Átforgatom, majd rárakom a kockákra vágott krumplit és annyi vizet, hogy ellepje. Felkavarom és visszahúzom a tűzre, és kis lángon tovább főzöm. Ahogy felfőtt onnantól kezdve kb. 20-30 perc. Akkor jó, ha már a burgonya is puhára főtt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hogy még finomabb legyen én szoktam beletenni bazsalikomot is, és különböző zöld fűszereket. Figyeljünk oda, hogy a krumpli nehogy túlfőjön.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
astrea
2012.04.12 20:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajon vagy, apróra vágott, kicsit átsütöm, piros paprikát, kockákra vágott, krumpli nehogy, paradicsompürét, paradicsompüré, bazsalikomot, Paradicsomos, visszahúzom, fokhagymasó, fűszereket, Fűszerezem, Figyeljünk, zsiradékon, Felkavarom, megpárolom, Átforgatom, fokhagyma, beletenni, különböző, kockákra, túlfőjön, paprikás, Rátaszem, fűszerek, burgonya, paprikát, burgonya, finomabb, onnantól, burgonya, paradicsompüré, virsli, hagyma, olaj vagy zsiradék,
|
|
|
|
|