Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra vágva kevés olajon megfuttatjuk. A csirkemellet apró kockákra vágva megpirítjuk.
Az olajbogyó levében megpároljuk kissé. Ha nagyon sós a bogyó leve, inkább a lé felét és vizet használjunk.
Az uborkát és a bogyókat apróra vagdaljuk, és hozzákeverjük a raguhoz. Borsozzuk, sózzuk ízlés szerint és felöntjük a tejszínnel. Főzzük, amíg sűrűbbé válik a szósz, de keményítővel rásegíthetünk.
Farfalle tésztával vagy rizzsel kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom, kellemesen lágy, olajbogyós ízű ragu.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, csirkemellet apró, olajbogyó levében, bogyó leve, bogyókat apróra, csemegeuborka, hozzákeverjük, rásegíthetünk, csirkemellet, megfuttatjuk, keményítővel, vöröshagyma, megpirítjuk, használjunk, megpároljuk, tejszínnel, kellemesen, olajbogyós, csirkeragu, csirkemell, olajbogyó, tésztával, Borsozzuk, vagdaljuk, felöntjük, keményítő, olajbogyó, kockákra, evőkanál, kínáljuk, Farfalle, csirkemell, evőkanál keményítő, olaj,
|
|
|
|
|
Isler
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
|
|
|
|
|