Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombát és a hagymát vágjuk szeletekre és egy lábasban kevés forró olajon pirítsuk át. Öntsük le a forró levessel és tegyük bele a szeletekre vágott krumplit.
Az egészet főzzük kb. 30 percig fedő alatt, amíg a krumpli teljesen puha nem lesz.
A levet tegyük a turmix poharába és alaposan mixeljük át, majd öntsük vissza a lábasba.
Adjuk hozzá a Knorr gombalevest, amelyet 200 ml tejfölben elkevertünk.
A levest főzzük nagy lángon még kb. 8 percig.
A gombakrémlevest tálaljuk a tetejére szórt rántott borsóval.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki szereti a gombát az ne hagyja ki.Isteni.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
elenacska
2013.11.27 14:12
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát vágjuk, lábasban kevés, forró levessel, szeletekre vágott, egészet főzzük, krumpli teljesen, levet tegyük, turmix poharába, levest főzzük, gombakrémlevest tálaljuk, tetejére szórt, gombakrémlevest, napraforgóolaj, Gombakrémleves, Csiperkegomba, csiperkegomba, vöröshagyma, elkevertünk, gombalevest, szeletekre, szeletekre, krémleves, tejfölben, mixeljük, poharába, alaposan, pirítsuk, teljesen, levessel, krumplit, tálaljuk, lábasban, burgonya, borsóval, tetejére, krumpli, rántott, csiperkegomba, csomag Knorr Gombakrémleves, vöröshagyma, burgonya, hús vagy zöldség alaplé, rántott borsó, tejföl, napraforgóolaj, olaj,
|
|
|
|
|