Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A málnát (lehet fagyasztott is) ízlés szerint cukrozzuk, rummal ízesítjük, kicsit állni hagyjuk.
A tejből 0,5 dl-t elveszünk, rummal keverjük össze. A piskóta felét ebbe beleforgatjuk (nem áztatjuk), és egy jénai tál aljára lerakjuk.
Elkészítjük az egyik tasak pudingot a
csomagoláson lévő használati utasítás szerint, majd a piskótára öntjük.
A málnát leszűrjük, és a puding tetejére rakjuk. A piskóta másik felét a málna tetejére rendezzük. Rárakjuk a maradék málnát. (Néhány málnaszemet hagyunk a tetejét díszíteni.)
Elkészítjük a másik tasak pudingot, majd a tetejére öntjük. Tálaláskor díszíthetjük a tetejét tortadarával, málnával és tejszínhabbal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A rakott piskóta a tálalás előtti napon elkészíthető, és hűtőszekrényben tárolva 3-4 napig is eláll.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.24 14:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
piskóta felét, egyik tasak, piskótára öntjük, málnát leszűrjük, puding tetejére, piskóta másik, málna tetejére, maradék málnát, tetejét díszíteni, másik tasak, tetejére öntjük, tetejét tortadarával, rakott piskóta, tálalás előtti, hűtőszekrényben, tejszínhabbal, beleforgatjuk, csomagoláson, tortadarával, elkészíthető, díszíthetjük, Elkészítjük, málnaszemet, fagyasztott, Elkészítjük, tejszínhab, használati, Tálaláskor, cukrozzuk, pudingpor, tortadara, ízesítjük, pudingpor, elveszünk, rendezzük, díszíteni, piskótára, leszűrjük, áztatjuk, tetejére, forralt hideg, málna, tortadara, tejszínhab, cukor,
|
|
|
|
|