Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkeszárnyat só nélkül sütőben pirosra sütjük.
A szójaszószt az olvasztott mézzel, a citromlével, a narancslével, a borssal és a zúzott fokhagymával összeforraljuk.
A mártásba tesszük a csirkeszárnyakat, összeforgatjuk, és 5 percig visszatoljuk a sütőbe.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mazsolás rizzsel tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 18:00
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olvasztott mézzel, zúzott fokhagymával, mártásba tesszük, csirkeszárnyakat, csirkeszárnyat, összeforraljuk, összeforgatjuk, fokhagymával, narancslével, csirkeszárny, visszatoljuk, csirkeszárny, citromlével, szójaszószt, szójaszósz, késhegynyi, olvasztott, olvasztva, fokhagyma, narancslé, mártásba, evőkanál, evőkanál, tálaljuk, evőkanál, citromlé, evőkanál, Mazsolás, borssal, csirkeszárny, evőkanál szójaszósz, evőkanál olvasztva, evőkanál citromlé, evőkanál narancslé, késhegynyi bors, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|