Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Olajban megdinsztelem az apróra vágott hagymát. Amikor üveges, belekeverem a pirospaprikát, a hámozott, kimagozott, kockákra vágott paradicsomot. Sóval, majorannával ízesítem. Amikor a paradicsom kezd levet engedni, ráteszem a feldarabolt csirkecombokat, a megtisztított, darabolt zöldbabot és a vágott petrezselyemzöldet. Kuktában, kb. 15-20 percig párolom, majd mély tálba szedem. A tejfölt elkeverem a liszttel és ezzel behabarom, majd kiforralom. Ha túl sűrű lenne, kevés vizet öntök hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dori37
2014.05.05 14:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, paradicsom kezd, feldarabolt csirkecombokat, tejfölt elkeverem, csirkecombokat, megtisztított, megdinsztelem, pirospaprikát, pirospaprika, majorannával, paradicsomot, mindenkinek, belekeverem, feldarabolt, paradicsom, kimagozott, csirkecomb, paradicsom, kiforralom, csirkecomb, átszitált, elkeverem, majoranna, Zöldbabos, behabarom, zöldbabot, hámozott, liszttel, Kuktában, darabolt, étolaj, hagyma, csipet, csipet bors, pirospaprika, csipet majoranna, paradicsom, csirkecomb, 20%-os tejföl, átszitált liszt, zöldbab,
|
|
|
|
|