Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Csirkemellszeleteket besózzuk.
Tojást a joghurttal, sóval és a borssal felverjük, belekeverjük a reszelt sajtot. Kisebb edénybe öntjük, sütőben megsütjük. Utána hússzelet nagyságúra felvágjuk, és rátesszük a hús szeletekre, arra párolt sárgarépát és ecetes uborkát. Feltekerjük, bepanírozzuk és sütjük. Fejes és kukoricasalátával tálaltam.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sertésből is lehet készíteni. Panír nélkül is lehet sütni, de akkor fehérbort kell alá önteni.
|
|
|
|
0 komment
|
16 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.30 12:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
borssal felverjük, reszelt sajtot, bepanírozzuk, belekeverjük, Töltelékhez, Feltekerjük, szeletekre, csirkemell, sárgarépát, nagyságúra, joghurttal, csirkemell, hússzelet, felverjük, rátesszük, készíteni, fehérbort, Sertésből, felvágjuk, megsütjük, sárgarépa, tálaltam, besózzuk, edénybe, reszelt, sütőben, reszelt, uborkát, szelet csirkemell, Töltelékhez, tojás, joghurt vagy tejföl, reszelt sajt, bors, párolt sárgarépa, ecetes uborka,
|
|
|
|
|