Fogás: desszert, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vajat ,a cukrot,a lisztet,a csomag sütőport,azután a héjazott őrölt mandulát, a csomag vaníliacukrot a rumot összegyúrjuk.Vékonyra nyújtjuk, és kispohárral kiszaggatjuk.Sütés után a kihűlt korongocskákból kettőt-kettőt baracklekvárral összeragasztunk,s gőzön olvasztott főzőcsokoládéval leöntve vonjuk be.Fehér csokoládéval mintázzuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.31 11:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csomag sütőport, héjazott őrölt, csomag vaníliacukrot, rumot összegyúrjuk, kihűlt korongocskákból, főzőcsokoládéval, korongocskákból, baracklekvárral, összeragasztunk, főzőcsokoládé, vaníliacukrot, vaníliacukor, összegyúrjuk, kiszaggatjuk, csokoládéval, kispohárral, Császárfánk, olvasztott, mintázzuk, sütőport, héjazott, nyújtjuk, étvágyat, Vékonyra, mandulát, lisztet, sütőpor, mandula, kívánok, leöntve, kettőt, vaj, liszt, cukor, sütőpor, őrölt mandula, vaníliacukor, kanál rum, fehérés barna főzőcsokoládé,
|
|
|
|
|
Sünik
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|