Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sárgabarackokat megmossuk, kettévágjuk és a magot eltávolítjuk A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, apránként beledolgozzuk a lisztet,végül a tojások habbá vert fehérjét.Az olajat fölforrósítjuk.
A fél sárgabarackokat a piskótatésztába mártjuk és az olajban mindkét oldalukat aranysárgára sütjük Szalvétára téve lecsöpögtessük.
A sárgabarack lekvárt simára keverjük és a meleg sült barackok mellé kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A piskótatésztába tehetünk egy vaníliás cukrot.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.01 21:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sárgabarackokat megmossuk, magot eltávolítjuk, tojások sárgáját, tojások habbá, olajat fölforrósítjuk, piskótatésztába mártjuk, olajban mindkét, sárgabarack lekvárt, meleg sült, piskótatésztába tehetünk, vaníliás cukrot, piskótatésztába, sárgabarackokat, sárgabarackokat, piskótatésztába, lecsöpögtessük, fölforrósítjuk, beledolgozzuk, barackpálinka, aranysárgára, eltávolítjuk, kettévágjuk, sárgabarack, sárgabarack, Kecskeméti, Szalvétára, megmossuk, apránként, oldalukat, vaníliás, sárgáját, cukorral, evőkanál, fehérjét, keverjük, barackok, kínáljuk, sárgabarack, tojás, evőkanál liszt, evőkanál cukor, sárgabaracklekvár, barackpálinka, sütéshez olaj,
|
|
|
|
|