Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1.A lisztet elkeverjük a sütőporral,hozzáadjuk a cukrot,a tojást és a rámát.Sima tésztává gyúrjuk,és egy kis időre hideg helyre tesszük pihenni.
2.Ezután 1 cm vastagra nyújtjuk és kikent sütőlapra tesszük.
3.Külön megfőzzük a vanília pudingot.A még forró pudinghoz hozzákeverjük a tejfölt és ráöntjük a tésztára.Végül a tetejére szórjuk a lecsöpögtetett,kimagozott meggyet.
4.Előmelegített sütőben 25 percig sütjük 175°C fokon.A meggyléből és a tortazseléből megfőzzük az öntetet.Leöntjük vele a még forró süteményt,lehűtjük és tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon fincsi!
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.07 23:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lisztet elkeverjük, vanília pudingot, tetejére szórjuk, tortazseléből megfőzzük, lecsöpögtetett, tortazseléből, Előmelegített, kristálycukor, hozzákeverjük, TÖLTELÉKHEZ, meggykompót, meggyléből, finomliszt, hozzáadjuk, sütőporral, elkeverjük, kimagozott, kimagozott, tortazselé, pudingpor, pudinghoz, TÉSZTÁHOZ, süteményt, megfőzzük, sütőlapra, megfőzzük, csipetnyi, pudingot, porcukor, tetejére, ÖNTETHEZ, Oetker tortazselé, liter meggykompót leve, TÖLTELÉKHEZ, kimagozott meggy, pohár tejföl, kristálycukor, vaníliás pudingpor, TÉSZTÁHOZ, tojás, csipetnyi Oetker sütőpor, finomliszt, porcukor, ráma,
|
|
|
|
|
Vadas
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|