Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halszeleteket meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, félretesszük.
A zöldfűszereket finomra vágjuk vagy késes robotgéppel felaprítjuk. A vajat felolvasztjuk, és hozzákeverjük a zöldfűszereket.
A halfiléket tepsibe tesszük, egyenletesen megkenjük a fűszeres vajjal, mellérakosgatjuk a félbevágott koktélparadicsomokat, ezeket is megcsepegtetjük a maradék fűszervajjal.
200 fokos sütőbe toljuk, és 8-10 perc alatt grill fokozaton megsütjük. Ízlés szerint salátával sült zöldséggel, párolt rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A fagyasztott halat nem szükséges kiolvasztanunk, így a gyorsabban elkészül és a hal húsa is feszesebb lesz.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.24 19:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halszeleteket meglocsoljuk, zöldfűszereket finomra, vajat felolvasztjuk, halfiléket tepsibe, fűszeres vajjal, maradék fűszervajjal, fagyasztott halat, gyorsabban elkészül, koktélparadicsom, mellérakosgatjuk, megcsepegtetjük, zöldfűszereket, kiolvasztanunk, krumplipürével, zöldfűszereket, halszeleteket, hozzákeverjük, felolvasztjuk, fűszervajjal, félretesszük, meglocsoljuk, egyenletesen, petrezselyem, félbevágott, citromlével, robotgéppel, fagyasztott, felaprítjuk, bazsalikom, gyorsabban, zöldséggel, halfiléket, Mediterrán, megsütjük, szál bazsalikom, szál petrezselyem, szál snidling, citrom leve, koktélparadicsom, bors,
|
|
|
|
|