Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szűzérméket ujjnyi vastagra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, s egy kis olajon mindkét oldalát elősütjük.
A húst kiszedve a visszamaradt olajon
megdinszteljük a felaprózott vöröshagymát, majd beletesszük a feldarabolt paprikákat, a paradicsomot, az összezúzott fokhagymát, s végül a felcsíkozott csirkemájat és az egészben hagyott velőt. Mindezt összepirítjuk, s mielőtt elkészülne, belerakjuk az elősütött húsokat, összeforraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Karikára vágott sült krumplival tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 17:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szűzérméket ujjnyi, húst kiszedve, visszamaradt olajon, felaprózott vöröshagymát, feldarabolt paprikákat, összezúzott fokhagymát, felcsíkozott csirkemájat, egészben hagyott, elősütött húsokat, összeforraljuk, felszeleteljük, sertésszűzérme, megdinszteljük, összepirítjuk, felcsíkozott, Szűzpecsenye, vöröshagymát, paradicsomot, visszamaradt, feldarabolt, felaprózott, összezúzott, beletesszük, szűzérméket, csirkemájat, vöröshagyma, belerakjuk, elkészülne, paprikákat, paradicsom, krumplival, fokhagymát, sertésvelő, fokhagyma, csirkemáj, sertésszűzérme, csirkemáj, sertésvelő, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, fehér paprika, csípős paprika, paradicsom, őrölt bors, olaj,
|
|
|
|
|